Sevgi Taşı Filmi Tanıtımı Yapıldı

Diyarbakır’da çekimi devam eden Sevgi Taşı filmin tanıtımı yapıldı. Filmin yapımcısı Sevinç Gül Akdere, Sevgi...

Diyarbakır’da çekimi devam eden Sevgi Taşı filmin tanıtımı yapıldı. Filmin yapımcısı Sevinç Gül Akdere, Sevgi Taşı filminin Diyarbakır’ın tüm değerlerini yansıtacağını ifade etti.

Çekimlerinin Diyarbakır’da devam ettiği Sevgi Taşı filmi, düzenlenen kahvaltılı toplantıda tanıtımı yapıldı. Gazi Köşkü’nde gazetecilerle bir araya gelen Sevgi Taşı film ekibi, filmin konusu başta olmak üzere, Diyarbakır’daki izlenimlerini anlattı. Sevgi Taşı filmin yapımcısı Sevinç Gül Akdere, Diyarbakır’a çok önem verdiklerini ifade ederek, şehrin markalaşması için çaba sarf ettiklerini söyledi. Akdere, “Bugün çok duyguluyum. Bir yıllık çalışmanın emeğini burada görüyorum. Bir yıl önce, Bir çok ilde belgesel çekimi yapmıştım. Fakat Diyarbakır’a ilk kez çalışma yapıyorum. Buraya gelince hiçbir ön yargımda olmadı. Medyanın Diyarbakır’ı gösterdiği kirlilik, şehrin marka değeri düşmüş olması beni etkiledi. Aldığım bir davet üzerine Diyarbakır’a geldim. Büyük bir ilgiyle karşılandım. Diyarbakır’ın dokusunu gördüğümde, 8 bin yıllık tarihiyle, tüm tarihi mekanlarıyla, 33 medeniyete ev sahiplik yapmış bir şehir. Diyarbakır’ın dinamik ve ritüellerini gördüm. Ben tüm bu değerleri medyada yansıtacağım. Filmimizde Diyarbakır’ın tüm değerleri yer alacaktır. Diyarbakır’da yaşamakla çok şanslısınız. Ben İstanbul’da çok yaşadım. İstanbul dışında hiçbir yerde yaşayamam demiştim. Ben, Diyarbakır’a geldiğimden beri, benim burayı sevmemi sağlayan çok güzel dostlarım oldu. Ve ben artık Diyarbakır’da yaşabileceğime inanıyorum. Diyarbakır marka şehri olması gerekiyor. Biz, film sektöründekiler olarak, elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sevgi Taşı sinema filmi içinde aşkıyla, dramıyla, öyküsüyle Diyarbakır’ı iyi anlatacağına inanıyorum. Filmimiz bir çok ödül yarışmasına katılacaktır. Diyarbakır’a ödüller kazandıracağımıza inanıyorum. Sevgi Taşı filmi Türkiye’nin yanı sıra, Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinde gösterime girecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: