Sevgililer Günü

DENİZLİ (AA) - Denizli'de, nikah tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen 30 çift, Sevgililer Günü'nde "Evet" diyerek dünya evine girdi.

Denizli'de, nikah tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen 30 çift, Sevgililer Günü'nde "Evet" diyerek dünya evine girdi. Denizli Belediyesi Evlendirme Müdürlüğünden günler öncesinde randevu alan 30 çift, İncilipınar ve Ferit Ali Küçüka Nikah Salonlarında hayat boyu birlikteliğe "Evet" diyerek, nikahlarını kıydırdılar. Evlenen çiftlerden Penbe Özen ve Doğukan Cengiz, saat 14.14'te nikahlarını kıydırdı. Özel günde evlenmek için nikah sarayından haftalar öncesinden randevu aldıklarını belirten Doğukan Cengiz, "Yaklaşık bir yıl önce eşimle tanıştık. Nikah günümüzün özel bir gün olmasını istedik. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde saat 14.14'te nikahımız kıyıldı. Çok mutluyuz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: