'Sevgililer Günü' Yaklaşırken Çiçekler Vitrinlerde Yer Almaya Başladı

14 Şubat Sevgililer Günü'nün vazgeçilmez hediyelerinden olan çiçekler, vitrinlerde yerini almaya başladı. Gaziantep Çiçekçiler Derneği...

14 Şubat Sevgililer Günü'nün vazgeçilmez hediyelerinden olan çiçekler, vitrinlerde yerini almaya başladı. Gaziantep Çiçekçiler Derneği Başkanı Ender Kandemir, 14 Şubat’ın sektör açısından özel bir gün olduğunu, çiçekçi esnafının Gaziantep halkına teleflor ve interflora olarak şehirler arası, uluslararası hizmet vererek; çiçeğin en tazesini, hizmetin en özelini vermeye hazır olduğunu söyledi.

İnsanların duygularına vesile olan çiçeklerin; diliyle doğal bir sevgi bağına köprü oluşturduğunu, bunun da çiçeklerin insan hayatına çok büyük anlam kattığını dile getiren Dernek Başkanı Kandemir, “Duyguları anlatmanın en etkili yolu çiçekler, Sevgililer Günü'nde yine değişmez hediye olarak çiçekçi dükkanlarındaki yerlerini almaya başladı.” dedi.

Reklam
Reklam

Gaziantep Çiçek Borsası’nda, haftanın üç günü her türlü taze çiçek çeşitlerinin yer aldığını dile getiren Kandemir, özel günlerde tezgah açan seyyar satıcılar yerine, yılın her günü hizmet sunan, vergisini veren çiçekçilerin tercih edilmesini istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: