Sevgililer Günü'nde kız arkadaşıma ne alsam? (2015)

Sevgililer Günü için en güzel hediye seçenekleri...

Bir

Sevgililer Günü daha kapımızı çalmak üzere. Hediye seçmekte zorlanan beyler için, en güzel Sevgililer Günü hediye seçeneklerini belirledik. Son dakikaya bırakmadan hediyenizi hemen alın!

İşte "

Sevgililer Günü'nde kız arkadaşıma ne hediye alsam?" diyenler için en güzel hediye seçenekleri...



Swatch'tan saat

Yalnızca erkekler değil, bazı kadınlar da gerçek bir saat tutkunu. Canlı renkleri seven bir sevgiliniz varsa, Swatch'un İlkbahar 2015 serisindeki bu ışıltılı saati ona hediye edebilirsiniz. Sarı, gümüş ve pembe olmak üzere 3 farklı rengi olan saatin tabii ki pembe olanı bizim favorimiz.

Reklam
Reklam


Kate Spade'den çanta

Vintage tutkunu sevgilinizi nasıl sevindireceğiniz konusunda sıkıntı yaşıyorsanız, Kate Spade'in bu şirin çantası size yardımcı olabilir. Yuvarlak formlu çanta sıra dışı görnüşüyle hemen her kadını mutlu edecek türden.



Marc Jacobs'tan parfüm

"Parfüm artık hem çok klasik hem de sıradan bir hediye" diye düşünmeyin. Bakımına düşkün kadınlar, hoş kokulu bir parfümden her zaman çok hoşlanır. Çiçek ve meyve notalarına aşık kadınları mest edecek bu parfüm, Sevgililer Günü için harika bir hediye alternatifi olabilir.



MSA'dan cupcake kursu

Mutfakta harikalar yaratan sevgilinizin yüzünü güldürmek isterseniz, ona cupcake becerilerini geliştireceği harika bir workshop hediye edebilirsiniz. Mutfak Sanatları Akademesi şefleri, cucpake tutkunları için özel bir workshop düzenliyor. 18 Şubat Çarşamba saat 10.00-14.00 arası gerçekleşecek olan workshop'ta her damak zevkine hitap edecek 3 farklı cupckae öğrenilecek.

**Detaylı bilgi için:

** msa.com.tr



Yargıcı'dan babet

Stil sahibi sevgilinize Yargıcı'nın zarif tasarımlarından birini hediye edebilirsiniz. Fiyonklu bu babet, bizim en beğendiklerimiz arasında. %50 indirime giren bu babeti, numaralar tükenmeden sevgilinize hemen alın!

Reklam
Reklam


Urbanears'dan kulaklık

Müziksiz yapamayan, şarkı söylemekten kendini alamayan, duyduğu her melodiyi mırıldanan sevgiliniz için renkli bir kulaklıktan daha iyi bir hediye olabilir mi? Biz, Urbeanears'ın dışarıya ses vermeyen, kullanımı rahat kulaklıklarını çok beğeniyoruz. Urbanears kulaklıkları D&R mağazalarında bulabilirsiniz.



Swarovski'den bileklik

Swarovski'nin birkaç sezondur en çok satan modelleri arasında yer alan bu ışıltı bileklik, trendleri yakından takip eden sevgiliniz için kusursuz bir hediye olabilir. Bu bilekliklerin pek çok farklı renk seçeneği de mevcut.



Sezen Aksu konser bileti

Kız arkadaşınız ya da eşiniz, yıllardır Sezen Aksu konserine gitmeyi hayal ediyor, ancak bir türlü buna fırsat bulamıyorsa, ona bu yıl küçük bir sürpriz yapabilirsiniz. 8 Mart'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verecek olan Minik Serçe'nin en güzel aşk şarkılarını birlikte dinleyerek romantik anlar geçirebilirsiniz. Biletler tükenmeden acele edin!



Vogue'dan güneş gözlüğü

Sevgilinizin uzun süre kullanacağı, kalıcı bir hediye arıyorsanız, güneş gözlüğü bunun için biçilmiş kaftan! Vogue'un şu an indirimde olan koleksiyonundaki bu parça, feminen detaylarıyla gönlümüzü çeldi. Gözlüğün kenarındaki kelebek motifine sevgilinizin de bayılacağından eminiz.

Reklam
Reklam


Body Shop'tan bakım seti

Body Shop'ın mis gibi kokan"Fijian Water Lotus bakım serisi, cilt bakımına düşkün sevgiliniz için ideal bir hediye olabilir. Üstelik bu seyahat boyu set, sevgilinizin çantasına sığacak kadar kullanışlı.


Tazedirekt.com'dan özel sepet

Sevgililer Günü'nde sevgilinize taze ve lezzetli bir hediye vermek ister misiniz? Büyük şehirde yaşayanlar için doğal ve taze gıdaları, hızlı ve kolay bir şekilde onlara ulaştırma hayali ile yola çıkan Tazedirekt.com, 14 Şubat için özel sepetler hazırladı.

Tazedirekt.com'un Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı sepetin içinde sevdiğiniz ile birlikte yiyebileceğiniz başlangıç-salata-ana yemek ve tatlıdan oluşan özel bir yemeğin tarifi ve malzemeleri yer alıyor. Tazedirekt'in kendi besi çiftliği olan Boğazköy Çiftliği'nden direkt evinize gelecek olan et, sebze ve meyvelerden oluşan özel sepetlerle ister sevdiğinize sürpriz yapın, ister birlikte eğlenceli bir mutfak seansına hazırlanın.