Sevgililer Günü'nde Nereye Gitsek?

14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel programlar...

Hilton İstanbul Bomonti Otel

Hilton İstanbul Bomonti Otel, deneyimli executive şef Yannis Manikis yönetiminde Sevgililer Günü'nde çiftleri şımartacak lezzetler sunacak. Otelin şık restoranı the globe'da, 14 Şubat için özel hazırlanan menüler servis edecek.

Çiftler, et yemeklerinin yanı sıra afrodizyak etkili deniz ürünlerinden veya Tokyo bardan Japon şeflerce hazırlanmış sushi seçeneklerinden seçim yapabilecek.

Hilton Istanbul Bomonti, çift kişilik Sevgililer Günü yemeğinin fiyatı: 280 TL.

Rezervasyon: 0212 375 30 00

Reklam
Reklam

Conrad İstanbul

Conrad İstanbul, 14'üncü katta bulunan panoramik Boğaz manzaralı Summit'te afrodizyak tatlardan oluşan özel Sevgililer Günü menüsü ile romantik bir akşam yemeği sunacak.

Sevgililer Günü'ne özel canlı piyano müziğinin eşlik edeceği akşam yemeği, yerli içecekler dahil kişi başı 240 TL'ye sunulacak. Ayrıca sevgilisine keyifli bir deneyim hediye etmek isteyenler için kişi başı 165 TL'ye masaj paketi sunuluyor.

Geceyi Boğaz manzarasına karşı romantik bir şekilde sonlandırmak isteyenler için, Summit'te Sevgililer Günü akşam yemeği ve ertesi gün sabah kahvaltısı dahil Boğaz manzaralı odalarda çift kişilik konaklama paketinin fiyatı ise 735 TL + KDV.

Rezervasyon için: 0212 310 2525


Hilton ParkSA

Hilton ParkSA, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde akşam yemeğini “O”na Özel konseptiyle sunuyor. Ödüllü Hilton şefleri tarafından geceye özel hazırlanacak olan lezzetlerden istediğinizi seçerek, kendi menünüzü oluşturun ve servis edilecek özel şaraplar ile tamamen size özel bir Sevgililer Günü yemeği deneyimi yaşayın.

Reklam
Reklam

Cloud 7 Restaurant & Terrace’ın muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde İstanbul’un büyüsüne kapılarak romantizmin doruklarına çıkacaksınız. Bu özel akşamın romantizmine Hilton ParkSA’da devam etmek isteyen çiftler için, 2 kişilik Boğaz manzaralı odada konaklama, kahvaltı ve Sevgililer Günü akşam yemeği lezzetleri dahil paket 535 TL + KDV ’ye sunuluyor.

Rezervasyon için: 0212 310 1200


**Al Bushra

**

Hilton İstanbul'un 9. katındaki Lübnan restoranı Al Bushra, Lübnan mutfağı ve Antakya'nın özel lezzetlerinden oluşan menüsü, Boğaz manzarası, özel terası ve canlı müzik ile unutamayacağınız bir gece vaat ediyor. Al Bushra'nın özel programı tüm yerli içecekler dahil 225 TL.

Ayrıca bu güne özel olarak sunulacak masaj paketi ile sevdiğiniz kişiye farklı bir hediye de verebilirsiniz. Sevgilinize ve size özel uygulanacak 45 dakikalık klasik masaj ve inci parçacıkları ile yapılarak cildin üzerinde parlak bir görüntü ve hoş bir koku bırakan 45 dakikalık inci bakımından oluşan masaj pakedi 675 TL'ye sunuluyor.

Reklam
Reklam

Rezervasyon için: 0212 343 80 81


Holiday Inn İstanbul City

Holiday Inn İstanbul City, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde unutulmaz bir akşam yemeği için tüm çiftleri Naar Restoran'a bekliyor.

Sevgililer Günü'ne özel olarak Şef Murat Oğuz'un hazırladığı, köpüklü porçini mantar çorbasından karidesli piliç soteye, ağır ateşte pişirilmiş somondan şampanya ve misket limonlu jöleye kadar birbirinden farklı lezzetlerin bulunduğu menü, tüm çiftlere unutulmaz bir akşam yemeği yaşatacak.

Sevgililer Günü özel menü fiyatı limitsiz içki dahil kişi başı: 79 TL

Rezervasyon için: 0212 530 99 00


The Galliard

The Galliard; muhteşem lezzetleri, fine dining ve bar konsepti eşliğinde 14 Şubat' ta sevgilinizle keyifli saatler geçirmenizi garanti ediyor.

Özel olarak hazırlanan seçkin menüde "Somon Tartoletler" den "Kuzu Pirzola" ya, "Anasonlu Pancar Salata" dan "Kırmızı Şaraplı Armut" a kadar pek çok lezzet aşkınıza eşlik edecek.

Rezervasyon için: 4440233


The Istanbul EDITION

The Istanbul EDITION,evrensel standartlardaki spası ESPA; çok özel İtalyan lezzetleri sunan restaurantı Cipriani; başarılı canlı performansıyla kaliteli bir eğlence ortamı sunan Gold Bar'ı ile sevgililer gününde sevdiklerine sürprizler yapmayı arzu eden misafirlerine farklı ihtiyaçlara yönelik paketleri ile özel seçenekler sunuyor.

Reklam
Reklam

Amour Sevgililer Günü Paketi

Özel sevgililer günü sürprizleri ile 'deluxe' odada iki kişilik konaklama ve ertesi gün zengin bir açık büfe sabah kahvaltısı yapabilirsiniz. Ayrıca ESPA'nın kapalı havuz, fitness, sauna, buhar ve kar odasından faydalanabilirsiniz.

J'adore Sevgililer Günü Paketi

Sevgililer gününe özel hazırlanan menüsü ile Gold Bar'ın seçkin lezzetleri ve romantik piyano performansı eşliğinde geceye başlayarak, Deluxe Odada iki kişi konaklayabilir, ertesi gün zengin bir açık büfe sabah kahvaltısı ile bir sonraki güne başlayabilirsiniz. Ayrıca ESPA'nın kapalı havuz, fitness, sauna, buhar & kar odasından yararlanabilirsiniz.

Romance Sevgililer Günü Paketi

ESPA'da 50 dakikalık özel bir masaj ile kendinizi şımartarak güne başlayabilir, özel sevgililer günü sürprizleri ile Deluxe Odada iki kişi konaklayarak, ertesi gün zengin bir açık büfe sabah kahvaltısı ile güne devam edebilirsiniz. Ayrıca ESPA'nın kapalı havuz, fitness, sauna, buhar & kar odasından yararlanabilirsiniz.

Amour, J'adore ve Romance paketleri için Loft ve Teraslı Loft Oda fiyat farkı 100€ + KDV
şeklinde olmaktadır. Fiyatlar 225 Euro ile 395 Euro arasında değişmektedir.

Reklam
Reklam

Rezervasyon için: 0 212 317 77 00


Martı Hemithea

Sevgililer Günü'nde şehrin kalabalığından uzakta ve başbaşa kalmak isteyenleri; şık dekorasyonu, çam ağaçları ile örtülü eşsiz doğası ve sakin atmosferi ile ülkemizin en güzel koylarından Hisarönü'ndeki Martı Hemithea'da romantik ve huzur dolu bir hafta sonu bekliyor.

Martı Hemithea Hotel, sevgililer gününe özel olarak hazırladığı uygun fiyatlı konaklama paketleri ile çiftleri bekliyor.

1 gece 2 gün 2 kişi konaklama dahil sevgililer günü paket fiyatı: 333,00 Euro

2 gece 3 gün 2 kişi konaklama dahil sevgililer günü paket fiyatı: 466,00 Euro

• Şampanya ile karşılama, Odada meyve tabağı, kırmızı şarap, kalp şeklinde 2 kişilik pasta
• Hisarönü körfezine karşı beş çayı keyfi
• Şömine başında romantik bir akşam yemeği
• Muhteşem Ege kahvaltısı
• Tradisyonel Bali Masajı veya Türk Hamamı'nda masaj

Rezervasyon için: 0 252 487 1055