Sevgililer Günü'ndeki Barışma Toplantısında Silahlar Konuştu

BAKIRKÖY’de iki grup arasında bir eğlence mekanında sevgililer gününde düzenlenen barışma toplantısında silahlar konuştu. Barışmak yerine yeniden kavga eden

BAKIRKÖY’de iki grup arasında bir eğlence mekanında sevgililer gününde düzenlenen barışma toplantısında silahlar konuştu. Barışmak yerine yeniden kavga eden şüpheliler, havaya ateş açınca taraflardan Ekrem İ., ile tesadüfen orada bulunan bulunan Şaban G.(44), yaralandı. Seken mermilerden biri alnına giren Şaban G., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis olaya karışan iki şüpheliyi yakaladı.

Kartaltepe Zeytinlik mahallesi’nde bulunan bir eğlence mekanında 14 Şubat 2015 tarihinde meydana gelen olayda, bir süre önce kavga ederek aralarında husumet oluşan Ekrem İ.(50) ile Şehmuz A.(53)’nın arkadaşları, bir toplantı düzenleyerek ikiliyi barıştırmak istedi. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre, ilk başlarda her şey yolunda giderken, toplantının sonlarına doğru ikili, tekrar tartışmaya başladı. Karşılıklı küfürleşmenin ardından Şehmuz A., ve yanında bulunan Mehmet Ç. (44) silahlarını çekerek havaya ateş etmeye başladı. Büyük paniğin yaşandığı eğlence mekanında tavandan seken mermilerden Ekrem İ., ile eğlence mekanında tesadüfen bulunan Şaban G., adlı vatandaş yaralandı. Seken mermilerden birinin Şaban G.’nin alnına isabet ettiği ve durumunun ağır olduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Cinayet Büro Amirliği tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada olaydan sonra kaçan şüpheliler Mehmet Ç., ile Şehmuz A., kısa sürede gözaltına alındı. Şüpheliler kimseyi vurmak istemediklerini havaya ateş ettiklerini söyledi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: