Sevgililer Gününe Online Çiçek Siparişi Kolaylığı

Kayseri’de, on yıldır çiçekçilik yapan Hacı Karakuş, vatandaşların bulundukları her yerden www.kaysericicekevi.com adresine girerek Kayseri’deki...

Kayseri’de, on yıldır çiçekçilik yapan Hacı Karakuş, vatandaşların bulundukları her yerden www.kaysericicekevi.com adresine girerek Kayseri’deki sevdiklerine çiçek siparişi verebileceklerini söyledi.

Hastane Caddesi üzerinde bulunan Kayseri Çiçek Evi’ni işleten Hacı Karakuş (36), Sevgililer Günü'nün yaklaşması dolayısıyla daha çok gül ve diğer canlı çiçeklerin yapay çiçeklere oranla daha çok talep edildiğini belirtti. İnternet üzerinden sipariş alıp teslimat yaptıklarını söyleyen Karakuş, İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerden vatandaşların www.kaysericicekevi.com adresine girerek sipariş verdiklerini ve bu siparişler üzerinden teslimat yapıldığını kaydetti. Karakuş, internet üzerinden siparişler olduğunu belirterek şunları söyledi: "İstanbul, Ankara ve İzmir'de birçok yakın olan insanlar bizim internet sitemize girip, Kayseri'de istediği noktaya kredi kartı veya havale ile internet üzerinden sipariş vererek teslimat yapabiliyoruz. Aynı gün içinde teslimatımız var. Kimi müşterilerimiz annesi için kimisi de sevgilisi için sipariş veriyor.”

Reklam
Reklam

Sevgililer Günü'ne özel olarak, yurt dışından ithal gül getirdiklerini ifade eden Karakuş, bu güllerle hediye edecekleri kişileri daha iyi etkileyebileceklerini dile getirdi. Çiçek fiyatları ve teslimat hakkında bilgi veren Karakuş, şöyle konuştu: “14 Şubat geldiğinde gülün tanesini, 7 buçuk lira ile 10 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunacağız. Müşterilerimiz istediği takdirde adrese teslimat yapmaktayız. Sevgililer Günü'nde müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için www.kaysericicekevi.com internet sayfası üzerinden sipariş verip kredi kartı ve havale ile online sipariş verebilirler istediği noktaya o gün içinde teslimat yapmaktayız. Adrese teslim ya da işyerlerine yollama fiyatları 20 lira ile 50 lira arasında değişir. Adrese teslim çiçek fiyatları 40 lira ile 100 lira arasında. O gün içinde karanfil çiçek fiyatları 2 buçuk lira, cerbela çiçeği 2 lira, şebboy çiçeği tanesi 2 buçuk lira, papatya buket satış fiyatı 10 lira ile 15 liradan başlamaktadır. Ayrıca, kokulu nergis buketi dediğimiz çok harika bir ürünümüz var. Bunu da Sevgililer Günü nedeniyle sevgililere sunacağız. Sevgililere sunacağımız buket fiyatı 20, 30, 40 ve 50 lira ve daha yukarı fiyatlarda olacaktır. Müşteriler istediği takdirde sevdiklerine saksı çiçeği olarak fiyatı 50 lira olan orkide çiçeğini de sunabilirler.”

Reklam
Reklam

Hacı Karakuş, marginata, benjamin, karanfil, cerbela, kazablanka, orkide, papatya ve daha birçok çiçek çeşidiyle müşterilerine hizmet edeceklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: