Sevgilisi Elinden Alınan Kadınların Dönüştüğü 16 Tip!

''Yılmazı Meseneden silaceksın' dan hatırladığımız üzere sevgilileri ellerinden alınan kadınlar birer şeytana dönüşebiliyorlar!

Kadın kavgasında en klasik kişi düşmanını saçından yakalayıp yere düşürmek suretiyle etkisiz hale getiren kişidir.

Kavga edeceğini bildiği için kendisine güvenmeyen ve bütün yakın kız arkadaşlarını gaza getirerek tek bir kişiye saldıran sevgilisi elinden alınmış kadın hırsı diye bir şey var bu hayatta!

Sevgilisini elinden alan kadını Stalk'lamak suretiyle gittiği bir mekanda karşılaşmış izlenimi veren aldatılmış kadının yancı arkadaşları güya kavgayı ayırıyor gibi yaparak çaktırmadan saç baş yolar.

Vur- Kaç taktiği. Aniden karşısına çıkan düşmanını fark eden kadın gizli gizli avına yaklaşarak biranda vurur ve karşılık gelmeden oradan topuklar.

Kendisini aldatan sevgilisiyle yüzleşmeye gittiğinde önünü kesen hain kadına sevdiği adamın önünde küçük düşmemek için vurmak istemez ama kendini tutamaz. Bir anda patlar ve tek bir hamleyle yok eder!

Eline geçen malzemeleri fırlatmak suretiyle avını yoklar ve daha sonra panter tırnaklarıyla avının kafa derisine doğru yola çıkar.

Sağda solda sevdiği adamı elinden alan kadın hakkında atıp tutan ama karşılaştıklarında balon gibi sönen tipler de yok değildir.

Kendi gücünün yetmeyeceğini bildiği için çantası, ayakkabısı ya da tabak-çanakla saldıran tipler.

Yer, mekan kavramı olmadan dimdirek bodozlama dalan tipler.

Kavga edeceğini bile bile mevzuya kuaförden çıkıp süslü püslü giden tipler.

Küfür ve tehdit edip harekete geçmeyen tipler.

En yakın kız arkadaşıyla bir olup sağda, solda, sosyal medya hesaplarında karşı taraf hakkında aşağılayıcı yazılar yazan, dedikodu yapan tipler.

Normal normal konuşurken hiç beklenmedik biranda surata yapıştıran tipler.

İlk hamleyi karşı taraftan bekleyen tipler.

Saçını başını yolup hatıra olarak saklayan ve sağda solda şov yapan tipler.

Her ne olursa olsun bu kavgalar iki tarafa da büyük üzüntüler verir. Kavga etmeyin kızlar!