"Sevgiye Uzanan Eller" Projesi

Adana Valiliği tarafından göçle gelen ve topluma uyum sorunu yaşayan dezavantajlı çocuk ve gençlerin sosyal, kültürel ve ekonomik uyum sorunlarının

Adana Valiliği tarafından göçle gelen ve topluma uyum sorunu yaşayan dezavantajlı çocuk ve gençlerin sosyal, kültürel ve ekonomik uyum sorunlarının azaltılması ve topluma kazandırılması amacıyla yürütülen "Sevgiye uzanan eller" projesi kapsamında 25 çocuk, ayak sağlık taramasından geçirilerek yürüyüş analiz testine tabi tutuldu.

Özel bir ayak sağlığı merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Yardımcısı Halis Arslan'ın da katıldığı etkinlikte, merkezin sahibi Podiatristi Nazlı Ekici, çocuklara ayak sağlığı konusunda sunum yaparak sorularını da yanıtladı.

Reklam
Reklam

Ekici, merkez olarak bu tür sosyal projeleri desteklediklerini ifade ederek, "Ancak, Sevgiye uzanan eller projesi bizim için çok daha önemli ve anlamlı. Göçle gelen ailelerin çocuklarının, kente entegrasyonunu sağlanması noktasında projenin oldukça önemli bir misyon üstlendiğini düşünüyoruz. Bu nedenle de projeyi gönülden destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Açıklamada Vali Yardımcısı Halis Arslan'ın desteklerinden dolayı Podiatristi Nazlı Ekici'ye teşekkür ettiği bildirildi.

Muhabir: Volkan Kaşık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz