Sevgiye uzanan ellerle paten kaydılar

Adana Valiliği tarafından başlatılan “Sevgiye Uzanan Eller" projesi kapsamında İsmail Sefa Özler İlköğretim Okulunda eğitim...

Adana Valiliği tarafından başlatılan “Sevgiye Uzanan Eller" projesi kapsamında İsmail Sefa Özler İlköğretim Okulunda eğitim alan 35 öğrenci Optimum’daki buz pistinde eğitim alıp kaymanın tadını çıkardı.

Optimum’a gelen öğrenciler kaymak için hazırlandıktan sonra eğitmenlerin kendilerine söylediklerini yaparak çok kısa bir sürede kaymalı öğrendi.

Çok heyecanlı oldukları gözlenen öğrenciler uzun zamandır hayalini kurdukları buz pateni tecrübesinin tadını çıkardı.

Öğrenciler piste ilk girdiklerinde zorlansalar da eğitmenler sayesinde kısa zamanda buza alıştı ve gönüllerince kaydı. Bu güzel günde öğrencileri yalnız bırakmayan Adana Valisi Yardımcısı Halis Arslan çocuklara eşofman ve ayakkabı hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz