Sevimçok Aksu Sanayi Sitesi Esnafı İle Buluştu

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Aksu ilçesinde Sanayi Sitesi Başkanı...

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Aksu ilçesinde Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Bölükbaşı ve sanayi esnafı ile kahvaltıda buluştu.

Aksu Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Bölükbaşı’nın ev sahipliğini düzenlenen kahvaltılı toplantıya, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve yönetim kurulu ile Aksu Sanayi Sitesi esnafı katıldı.

Toplantıda esnafın sorunlarını dinleyen Sevimçok, esnafa ve halka kaliteli hizmet verebilmek ve sorunları öğrenebilmek için bu tür ziyaretlere çok önem verdiğini belirtti. Esnafın talep ve önerileri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Sevimçok, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (AESOB) 82 bin üye esnafı olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

Sevimçok, “Sizlerin bireyseldeki sıkıntılarınızı biz kurum olarak tek bir ağızdan dile getiriyor, ilgili makamlara ve ilgili yerlere yazarak, söyleyerek ve ileterek çözülmesi için uğraşıyoruz. Bu bizim görevimiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: