Sevimçok, “avm’lerle İlgili Görüşümüz Kesin Ve Net”

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin geçen ayki toplantısında gündeme alınan AVM maddesinin,...

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin geçen ayki toplantısında gündeme alınan AVM maddesinin, CHP grubunun talebi üzerine oy birliği ile meclisten geri çekilmesinin ardından, Kasım ayı toplantısında yeniden yer alacağının öğrenildiğini belirterek, “AVM’ler ile ilgili görüşümüz kesin ve net, şehir merkezine yeni bir AVM daha yapılmasını istemiyoruz” dedi.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısında gündemin 21.maddesinde yer alan, Konuksever Mahallesi’nde yeni bir AVM inşaatının yapılmasının önünü açacak olan maddenin CHP Grubunun talebi üzerine meclisten oy birliğiyle geri çekildiğini belirterek, “Meclisin Ekim ayı toplantısında CHP grubunun talebi üzerine oy birliğiyle gündemden çekilen AVM inşaatı talebinin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantısında 67. madde olarak tekrardan gündeme geleceğini büyük bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunuyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Esnafın sevinci yine kursağında kaldığını ifade eden Sevimçok, sözlerini şöyle sürdürdü:

”Bu şehrin sokaklarına hayat veren esnafın tam karşısına yeni bir AVM kalesi daha dikilmek istenmektedir. Bu kentin şehir planları bellidir. AVM yapılmak istenilen o alan konut alanıdır. Bir yere rant kazandırmak adına perde arkasında senaryolar oynanmaktadır. Bu esnaf dün olduğu gibi bugün ve yarın da kendi ekmeğiyle oynayanları asla unutmaz. Ben buradan bütün meclis üyelerini duyarlı olmaya davet ediyorum. Eğer bu madde meclisten geçer ve oraya yeni bir AVM daha yapılırsa kaybeden sadece esnaf olmayacaktır. Ekim ayı toplantısında 21. maddenin geri çekilmesine vesile olanlar inşallah Kasım ayı meclisinde de bu dik duruşlarından asla taviz vermezler” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: