Sevimçok, “çarşı Esnafı Turistle Buluşmalı”

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları (AESOB) Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu...

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları (AESOB) Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılış töreni için geldiği Antalya’da esnafın turizmden daha fazla pay alabilmesi için hükümet tarafından çeşitli düzenlemelerin yapılacağının altını çizmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları (AESOB) Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, “Başbakan Erdoğan’ın turizmde en önemli marka olan Antalya için hükümet tarafından çeşitli düzenlemelerin yapılacağını söylemesi esnaf adına oldukça sevindiricidir. Bir turizm cenneti olan Antalya’da turistler çarşı esnafı ile buluşturulmalıdır” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Sevimçok ayrıca, Antalya’da açılışı gerçekleştirilen 68 yatırım ile hızlı tren ve stadyum projeleri için de, “Bu yatırımlar Antalya adına sağlanan büyük kazanımlar ve çok güzel projelerdir” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz