Sevimçok Polis Haftası’nı Kutladı

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, Türk Polis Teşkilatının 168’inci kuruluş yıldönümü...

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, Türk Polis Teşkilatının 168’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168’nci yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “1845 yılında İstanbul’da kurulan Türk Polis Teşkilatımız o tarihten bugüne hem teknik altyapı bakımından, hem de personel kalitesi ve eğitim bakımından kendisini sürekli yenileyerek bugünkü profesyonel durumuna gelmiştir” dedi.

Reklam
Reklam

Sevimçok, ülkenin bölünmez bütünlüğüne ve toplum huzuruna yönelik her türlü eyleme karşı vatandaşının yanında duran ve onlara bir kalkan olan şerefli Türk Polis Teşkilatı’nın 168’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı. Sevimçok, şehit polislere rahmet dilerken, gazileri de minnetle andıklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: