Sevimçok Serik’te Esnafı Ziyaret Etti

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Ekim ayı Yönetim Kurulu Toplantısı...

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Ekim ayı Yönetim Kurulu Toplantısı için gittiği Serik’te, Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Başkanlarıyla birlikte, Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalı ve esnafı ziyaret etti.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) her ay farklı bir ilçede yaptığı Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Toplantısı’nı bu ay Serik’te gerçekleştirdi. Bir önceki ayın değerlendirilerek görüşüldüğü ve kararların alınarak oylandığı toplantının ardından Sevimçok, Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Başkanlarıyla birlikte, Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalı ve Serik esnafını ziyaret etti.

Reklam
Reklam

İlk olarak Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalı’yı makamında ziyaret eden Sevimçok, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Esnafın belediye ile uyum içerisinde çalıştığını ve herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını belirten Başkan Habalı, küçük ilçelerde esnaflığın daha da zor olduğunu dile getirdi.

Daha sonra Serik esnafını ziyaret eden Sevimçok, sorun ve taleplerini dinledi.

Esnaflığın çok zor bir dönemden geçtiğini söyleyen Sevimçok, buna rağmen esnafın her şeye göğüs gererek aza kanaat getiren ve alın teri ile çalışan bir kesim olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: