'Sevimli Arı Benson'ı, Cem Yılmaz seslendirdi

İstanbul - "Sevimli Arı Benson"u Cem Yılmaz'ın seslendirdiği "Arı Filmi", 14 Aralık'ta Türk izleyicisiyle buluşacak.

Filmin basın gösterimini Cansu Dere ile izleyen Yılmaz, daha sonra düzenlenen basın toplantısında, animasyon film izlemeyi sevdiğini ve genellikle orijinal sesiyle izlemeyi tercih ettiğini söyledi. Filmin tamamını ilk kez bugün izlediğini ve çok beğendiğini belirten Yılmaz, orijinal filmden hiçbir eksiği olmasın diye Türkçeye çevrilirken titizlikle uğraşıldığını anlattı.

Cem Yılmaz, filmin seslendirmesini 3 günde bitirdiğini kaydederek, "Bu filmdeki seslendirme için ne kadar bal aldınız" diyerek, aldığı ücreti soran bir gazeteciye, espriyle, "Filmden güzel para aldım. Öyle diyorlar. Daha çok almak isterim" cevabını verdi.

Reklam
Reklam

İlk kez bu filmde seslendirme yaptığını anımsatan Yılmaz, animasyon seslendirmesinin her şeyden önce keyifli bir iş olduğunu dile getirdi.Bir animasyon filmi çekmek istediğini ve bunu ileride düşünebileceğini ifade eden Yılmaz, daha önce niye böyle bir iş yapmadığı sorusuna, yine esprili bir dille, "Öncelikle teklif gelmedi. Bir de genelde başarılı olacağını düşünmemişler, kendileri kaybetti" yanıtını verdi.

Her tarzda film yapmak istediğini, her türü denemek istediğini de dile getiren Yılmaz, yeni filmi "AROG"un kısa tanıtımlarının Ocak 2008'den itibaren sinemalarda gösterilmeye başlanacağını bildirdi.