Seviyor Sevmiyor 18.Bölüm Fragmanı 13 Kasım Atv Neler Olacak?

aTV dİZİSİ Seviyor Sevmiyor 18.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. 13 Kasım Tanıtımı Neler Olacak. Seviyor Sevmiyor 18.Bölümde Neler Olacak Atv Yayın Akışı İzle Seviyor Sevmiyor 18.Bölüm Özeti Fragmanı İzle

Kazada Yiğit'e bir şey olmaz ancak İrem'in durumu kritiktir. Yiğit onu hastaneye yetiştirir, hayati tehlike atlatılır ama İrem uyandığında beklenmedik durumla karşılaşırlar; İrem beyin sarsıntısı sebebiyle bir çeşit geçici demans yaşamakta ve 17 yaşından sonrasını hatırlamamaktadır.

Tuna ve Deniz bu süreçte sırrı açık edebileceğini düşünerek İrem'i Yiğit'ten uzak tutmaya çalışırlar. Birlikte vakit geçiren İrem ve Deniz, İrem'in rahatsızlığı sebebiyle tam bir 17 yaşa dönüş yaşamaya başlayıp, bir yerden sonra bunun tadını çıkarırken diğer tarafta Tuna, Yiğit'in başında bekçilik yapmakta, bir yandan da kitapla gelen şöhretin "bedellerini" ödemekle uğraşmaktadır.

Reklam
Reklam

Her şey yolunda giderken Deniz'in annesi Elif'in Yiğit'e yazdığı ve bütün sırrı anlattığı mektup bütün planları bozacak ve İrem karşılaştığı Yiğit'e söylememesi gereken bir şey söyleyerek geri dönüşü olmayan bir yolun kapısını açacaktır.

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜM YAŞANANLAR:

İşinden istifa eden Yiğit, Deniz’den uzak durma kararı almıştır.

İşinden istifa eden Yiğit, Deniz'den uzak durma kararı almıştır. Ancak yaşadığı bunalımdan bir çıkış aramak için çok yanlış bir yere, Deniz'in ailesinin evine sığınır. İrem'in ısrarıyla Yiğit'i toparlama işi yine Deniz'e kalır. Ancak bu defa Yiğit düzeldiğinde hiç beklenmedik bir hamle yapar. İrem'in kimliğini alıp nikah için gün almaya karar verir.

Deniz ve İrem Yiğit'in bakmadan cebine attığı kimliği, o görmeden geri almaya çalışırken, Tuna'ya da şantajcı Teoman'ın İrem'den istediği parayı bulmak düşer. Kızlar kimlik belasını çözdüklerini düşünürlerken Yiğit'in Deniz'le karşılaşması, bütün planları mahvedecek, Yiğit Deniz'den vazgeçemeyeceğini anladığında, her şeyi alt üst edecek bir karar alacaktır.

Reklam
Reklam
![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1481896/640xauto.jpg)

SEVİYOR SEVMİYOR KONUSU VE OYUNCULAR:

Deniz (Zeynep Çamcı) küçükken son derece varlıklı bir ailenin kızıydı. Güzelliği ve popülerliğiyle okulun göz bebeğiydi. Yiğit (Gökhan Alkan) de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu. Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit (Gökhan Alkan), herkes tarafından dışlanmasına rağmen Deniz (Zeynep Çamcı) ona kol kanat gerer.

Aralarında unutulmaz bir bağ oluşur. Deniz (Zeynep Çamcı), Yiğit (Gökhan Alkan)'in ilk arkadaşı ve ilk aşkı oluverir. Ancak Yiğit (Gökhan Alkan) 15 yaşındayken babasıyla birlikte Amerika'ya taşınmak zorunda kalınca ayrı düşerler. Sonrasında Deniz (Zeynep Çamcı)'in hayatında başka değişimler de olur.

![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1481897/640xauto.jpg)

Ailesinin matbaa şirketi iflas eder önce. Ardından o zamana kadar annesinden aldığı güzel genler gider, yerine babasının pek de güzel olmayan genleri gelir. Deniz (Zeynep Çamcı) o muhteşem güzelliğini de kaybeder. Şansı bir türlü yaver gitmeyen Deniz (Zeynep Çamcı), üniversiteden sonra iş de bulamaz.

Reklam
Reklam

29 yaşına geldiğinde, kendi deyimiyle hayatı ıskalamış olur. Yiğit (Gökhan Alkan) ise bu zaman zarfında zayıflar, son derece yakışıklı birisi olur. Bu da yetmezmiş gibi kariyerinde yükseldikçe yükselir.