Seviyor Sevmiyor 2. Bölüm Fragmanı

Atv'ni yeni dizisi Seviyor Sevmiyor ilk bölümü ile dün akşam ekranlara geldi . Yayınlanan ilk bölümüyle seyieciden tam not alan dizinin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Seviyor Sevmiyor 2. bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

Atv ekranlarının yeni dizisi Seviyor Sevmiyor izleyenlerle olan randevusuna çıktı.İlk bölümün fragmalarının yayınladığı Seviyor Sevmiyor'da çocuklukken birbirini seven bir çiftin yıllar sonra yeniden buluşması ve beklenmedik gelişmlele birbirlerine yakınlaşmarı ve diğer karekterlerin de dahil olmasıyla arap saçına dönen aşk oyunlarının hikayesi konu ediliyor.

MF Yapım'ın yapımını üstlendiği Seviyor Sevmiyor'un başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı ve İpek Tenolcay rol alıyor.

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, senaryosunu Hakan Bonomo ve Aksel Bonfil' in kaleme aldığı yapım 15 Haziran Çarşamba akşamı saat 21.00'de ATV ekranlarında yer alacak.

SEVİYOR SEVMİYOR'UN KONUSU

Deniz (Zeynep Çamcı) zengin bir ailenin güzeller güzeli bir kızıdır. Aynı zamanda okulun göz bebeğidir.Yiğit (Gökhan Alkan) ise okulda herkesin dalga geçtiği kısa boylu ve şişman bir çocuktur. Bu ikilinin yolları ortaokul yıllarında kesişir. Yiğit (Gökhan Alkan) arkaşları tarfından dışlanırken Deniz (Zeynep Çamcı) onun yanında yer alır. Denizi Yiğit'in ilk arkadaş, ilk aşkı olur. Daha sonra Yiğit (Gökhan Alkan) babasıyla Amerika'ya taşınmak zorunda kalınca bu ikilinin yolları ayrılır.

Deniz (Zeynep Çamcı)'in ailesinin matbaa şirketi iflas eder. Deniz o muhteşem güzelliğini kaybeder. Üniversite eğitiminden sonra iş bulamaz. Yiğit (Gökhan Alkan) ise kareriyerinde yükselmiş, son derece yakışıklı bir genç olmuştur.