Seviyor Sevmiyor 3 Ağustos yeni bölüm var mı yok mu neden yayınlanmıyor

ATV yayın akışında büyük şok. Seviyor Sevmiyor 3 Ağustos yayınlanacak mı. Ekranların en çok merak edilen dizilerinden biri olan Seviyor sevmiyor 3 ağustos Çarşamba ekranlara gelecek mi. İşte yanıtı.

ATV fenomen dizisi Seviyor Sevmiyor 3 Ağustos ekrana gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Seviyor Sevmiyor dün yayınlanan yayın akışına göre ekranlara gelecekti. Son dakika değişikliği göre Seviyor Sevmiyor 3 Ağustos 2016 ekranlara gelecek mi merak ediliyor. Seviyor Sevmiyor dizisi hayranları tam 1 aydır merakla beklenen dizi gelişmesi sizlerle.

ATV SON DAKİKA DEĞİŞİKLİĞİ!

ATV Ekranların son dakika değişikliğine göre Seviyor Sevmiyor ekranlara gelmeyecek. Seviyor Sevmiyor dizisi 3 Ağustos ekranlara gelecek bölümde büyük bir sürpriz yaparak yine yayından kaldırıldı. Bu akşam yayınlanması beklenen dizi son dakika değişikliğiyle hayranları neye uğradığını şaşıracak. Hal böyle olunca dizinin artık yaz dizisinde çok dönem dizisi gibi başlaması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Hayranlarına artık dizi bu haftadan sonra da yayınlanacak diyemiyoruz. ATV yayın akışını pazartesi günü güncellesede akşamında dizi yayından çıkartılıyor. Seviyor Sevmiyor bu akşamda ekranlarda olmayacak yerine ATV A haber ortak yayını gelecek. ATV A Haber ortak yayını ne zaman son bulacak bekleyip göreceğiz.

Seviyor Sevmiyor dizisi pek yakında ATV'de.