Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı: Yeni bölümde Şevkat'e büyük tuzak!

Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı, dizinin çıkışını göstereceğini gösteriyor. Dizinin 7. yeni bölüm fragmanına göre Şevkat'a yönelik yeni bir tuzak kuruldu! Şevkat ise bu tuzağa yönelik kontra peşinde. Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı toplam 2 fragman olmak üzere, yayıncı kuruluş Fox TV tarafından yayınlandılar. İşte Şevkat Yerimdar dizisinin 7. yeni bölümüne bir bakış...

Şevkat Yerimdar dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV tarafından yayınlanan Şevkat Yerimdar yayınlanan yeni bölümleri ile büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Şevkat Yerimdar dizisi yeni bölümünde ise, Şevkat'e düzenlenen ilginç tuzak karşılığı gelecek ve Şevkat, buna bir karşılık vermek için amansızca planlar yapacak.

ŞEVKAT YERİMDAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Son bölümde, Şevkat’in İsmail için kız isteme macerası Cuma yüzünden facia ile sonuçlandı. Bozkır ve Gülperi onların yüzünden kavgaya tutuştu ve son bölümde Gülperi kocasını evden attı. Şevkat hemen Bozkır’ı evine götürür, onu misafir eder fakat pişman olur. Bozkır ve Gülperi boşanmaya karar verir, kabak Şevkat’in başına patladı.Şevkat Yerimdar dizisinde, Hem karı kocanın arasını yumuşatmak hem de Bozkır’ı başından savmak istedi. Mahalle esnafı da, Cuma’yı işleterek ona matrak bir ceza keser.

Şevkat Yerimdar son bölümde, Şevkat ve Esin arasındaki iddia sürdü. Esin bacağı kırılmış numarası yaparak, hem ona nazını geçirir hem de her işe onu peşinden koşturdu. Esin’le tekrar yakınlaşmak için kırk takla atan Bora bir yolunu bularak bunu başardı. Daha sonra Esin’in gözü önünde Şevkat’i rezil etmek için bir tuzak hazırlar. Fakat Şevkat’in ona bir sürprizi var.