'Şevket' kaderini kendisi belirleyecek

Kanal D'nin sevilen dizisi Yaprak Dökümü'nde bu hafta Şevket'ten ses seda yoktu. Şevket'in hiç bir sahnede görünmemesi senaryo gereği gibi dursa da durum çok daha başka aslında.

Bir süre önce uyuşturucu nedeniyle başı derde giren Caner Kurtaran'ın tedavisi için diziden bir kaç bölüm uzak kalacağı söylenmekteydi. Yapımcı firma Ay Yapım'ın sahibi Kerem Çatay da Kurtaran'ın içinde bulunduğu durumun kendilerini aştığını söyleyerek çok katı bir tedavide olduğunu kimseyle görüştürülmediğini anlatmıştı.

Çatay, Caner Kurtaran'ın Yaprak Dökümü dizisinden ayrılmasının kendisi için kötü sonuçlara neden olabileceği konusundaki hassasiyetini dile getirerek Şevket karakterinden de vazgeçmelerinin de söz konusu olmadığını ifade etmişti. Anlaşılan o ki Şevket dönecek. Ancak Caner Kurtaran'ın biraz zamana ve kafasını toplamaya ihtiyacı var. Bu açıklamalardan sonra Şevket karakteri, izleyicinin pek de beklemediği bir yola girmişti. Şevket'in kumar batağına saplanarak en sonunda çalıştığı bankayı dolandırması ve müfettişlerin eve gelmesiyle birlikte geçen haftaki bölümde Caner Kurtaran son kez kaçarken görülmüştü. Anlaşılan o ki tedavi için Kurtaran bir süre diziden ayrı kalacak. Genç oyuncu, tedavisi başarılı olur ve uyuşturucu batağından kurtulursa diziye dönecek ancak tersi yaşanırsa senaryo gereği belki de hep kaçmaya devam edecek.

Reklam
Reklam

Kaynak: televizyongazetesi