Sevo 10 Kilo Zayıfladı

Geniş Aile'nin Sevo'su genç oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu zayıflamasını formülünü kendi geliştirdiği meyve suyuna borçlu olduğunu söyledi.

Geniş Aile'nin Sevo'su genç oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, zayıflamasını formülünü kendi geliştirdiği meyve suyuna borçlu olduğunu söyledi.
Antioksidan özellikleri olan doğal içeceklerden günde 3 litre içtiğini belirten Bozoğlu bu sayede 10 kilo verdi.

3 çeşit meyve karışımı içeceklerin tarifi

1- Buzlu-naneli nar, bal, çilek, kuşburnu, ekinezya ve çilek çayı karışımı.

YAPILIŞI: 3/4 nar konsantresini sulandırıp bir kaşık Marmaris balıyla tatlandırarak içine birer poşet ekinezya, kuşburnu ve çilek çayı koyun. Çayları poşetleriyle bekletip üzerine bol buz ve taze nane ekleyin.

Reklam
Reklam

YARARI: İçindeki ekinezya güneşin oluşturabileceği sivilce, leke ve alerji reaksiyonlarının meydana gelmesini engeller. Doku yenilenmesini hızlandırır. Herkesin bildiği gibi vücut direncini de artırır. Kuşburnu ile birlikte sıcaktan oluşan yorgunluğu önler. Çilek ve kuşburnu adeta bir detoks etkisi göstererek kanı toksinlerden temizler. Nar ile birlikte kalp ritminizi korumanıza da yardımcı olur. Taze nane ise fazla güneş ışığına ve cep telefonuyla fazla konuşarak radyasyona maruz kalanlara bunların olduğu zararları ortadan kaldırılmasında mükemmel bir yardımcı.

2) Buzlu sarı üzüm, portakal ve elma suyu karışımı

YAPILIŞI: 1'er ölçü sarı üzüm suyu, portakal suyu ve elma suyunu karıştırın. Minik parçalar haline getirilmiş bol buz ekleyin.

YARARI: İçindeki portakalın serinletici ve kuvvet verici olduğu zaten biliniyor. Bundan başka portakal suyu ve sarı üzüm suyu kanı sulandırıyor ve damarları koruyor. Detoks etkisi ile kanı temizlenmesinden karaciğeri çalıştırmaya, cildi güzelleştirmekten hazmı kolaylaştırmaya birçok etkileri mevcut. Portakal suyu yaz aylarında daha çok ihtiyaç duyduğumuz organizmamızın vitamin ve madensel tuz gereksinimini karşılıyor. Elma suyu da sinir ve kasları kuvvetlendirir, toksinleri atar. Baş ağrısına iyi gelir. Ödem attırır. Rejim yapanların tatlı yeme arzusunu giderir.
**3) Buzlu kırmızı üzüm, nar ve şeftali karışımı

Reklam
Reklam

YAPILIŞI:** 1'er ölçü kırmızı üzüm suyu, nar suyu ve şeftali suyunu bol buzla karıştırın.

YARARI: Direk kana karışıp kısa sürede enerjiye çevrilebilen kırmızı üzüm suyu öğleden sonra düşen vücut ve beyin performansını artırır. Üzüm suyu ekşi olursa bacaktaki şişliklerin giderilmesinde etkilidir. Sıcaktan eksilen vücuttaki alkalin rezervlerini güçlendirir. Böbrek ve karaciğerin işlevini artırır, anın temizlenmesine, vücutta yağların erimesine yardımcı olur. Vücutta biriken zararlı maddelerin dışarı atılmasını sağlar. İçerdiği besin, vitamin ve mineraller sayesinde güzellik iksiri ve zayıflama rejimlerinde kullanılmaktadır. Cildin taze ve temiz bir görünüm almasını sağlar, çok düşük miktarlarda yağ ve protein ihtiva ettiğinden ideal bir diyet gıdasıdır.