Sey-der'den Model Uçak Kursu

Eskişehir'de, Seyitgazi ve Köyleri Kültür, Tanıtım, Turizm, Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği (SEY-DER) ve Türk...

Eskişehir'de, Seyitgazi ve Köyleri Kültür, Tanıtım, Turizm, Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği (SEY-DER) ve Türk Hava Kurumu (THK) işbirliği ile düzenlenen Model Uçak Kursu büyük ilgi görüyor.

Odunpazarı bölgesinde bulunan dernek binasında düzenlenen kursa 20 kişi katılıyor. Toplamda 24 saat sürecek olan kurs hakkında bilgi veren THK yetkilileri, ilk defa bir dernek adına kurs açtıklarını belirterek, gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

SEY-DER Başkanı Sami Türkmen ise, dernek üyelerine ve çocuklarına, hem havacılık sektörünün sevdirilmesi, hem de onların el becerilerinin geliştirilmesi amacıyla kursun tertiplendiğini ifade ederek, kursa gösterilen ilgiden ötürü memnun olduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz