SEYDER Üyeleri, Susuz Kaymakamı Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Kars'ın Susuz ilçesinde Susuz Eğitimi Destekleme Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEYDER) Başkanı Tamer Mahmutoğlu ve...

Kars'ın Susuz ilçesinde Susuz Eğitimi Destekleme Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEYDER) Başkanı Tamer Mahmutoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Susuz Kaymakamı Vedat Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Tamer Mahmutoğlu, derneğin faaliyetleri hakkında Kaymakam Vedat Yılmaz’a bilgi verdi. Mahmutoğlu, eğitimin kalitesini artırmalarının yanı sıra maddi imkansızlıklar sebebiyle dershaneye gidemeyen öğrencilerin, hayallerine kavuşmalarına yardımcı olduklarını belirtti.

Mahmutoğlu, “Şu an 10 köyden öğrenci, hafta sonu okuma salonumuza gelip SBS’ye hazırlanıyor. Bütün köylerimizden öğrenci taşımak istiyoruz ancak servis temin etmekte zorluk çekiyoruz. Okuma salonumuzda sadece sınavlara hazırlık kursları değil hafta içi de derslerden sonra öğrencilerin ödevlerine proje ve performanslarını yapmalarına öğretmenlerimiz yardımcı oluyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplum yararına çalışan bu tür sivil toplum kuruluşlarının yaygınlaşması gerektiğini ifade etti.

Öğrenci velilerinden Musa Hacıoğlu da okuma salonlarının önemine dikkat çekerek, destek verenlere teşekkür etti. Daha önceleri çocukları sokaktan eve getiremediklerini altını çizen Hacıoğlu, ‘Soğuk sokaklardan sıcak dersliklere’ sloganıyla açılan okuma salonlarına kaymakam başta olmak üzere mülki amirlerin desteğini istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: