Seydiler'de toplu fidan dikimi yapıldı

Seydiler Kaymakamlığı ile Küre Orman İşletme Müdürlüğü'nün organizesinde fidan dikimi yapıldı

SEYDİLER ‘DE TOPLU FİDAN DİKİMİ YAPILDI

Seydiler Kaymakamlığı ile Küre Orman İşletme Müdürlüğünün organize ettiği ‘’Ağaçlandırma Bayramı ‘’ Emreler Köyü’nde gerçekleştirildi.

Seydiler Kaymakamı Rızvan Eroğlu, Küre Orman İşletme Müdürü Ali Kumaş, Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Seydiler İlçe Jandarma Komutanı Atıf Yıldırım, Seydiler Emniyet Amiri Engin Babatutmaz’ın yanısıra daire amirleri ve çalışanları ile ilçe halkının katılımı gerçekleşen ağaçlandırma çalışmalarında kısa açıklama yapan Küre Orman İşletme Müdürü Ali Kumaş ‘’Fidan dikimi ve tekniği‘’konuları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Reklam
Reklam

Ağaçlandırma çalışmalarında,yaklaşık 1 hektar sahada 400 adet tüplü ıhlamur, 400 adet ceviz, 200 adet akasya ve 300 adet tüplü sarıçam fidanı dikimi gerçekleştirildi.

Haber : Erdal KARAHALİLOĞLU

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: