Seydilerspor dörtte dört yaptı

Kastamonu 2013-2014 sezonu 2.Amatör Lig mücadelesinin ilk yarısını Seydilerspor lider olarak kapattı

SEYDİLERSPOR DÖRTE DÖRT YAPTI

Kastamonu 2.Amatör Lig müsabakaları hafta sonu oynanan maçlarla sona erdi.

2013-2014 Kastamonu 2.Amatör Lig mücadelesinde Seydilerspor tutulmuyor. Oynadığı 4 müsabakadan da galibiyet ile ayrılan Seydilerspor ilk yarıyı 12 puanla lider olarak kapattı. İlk yarının son karşılaşmasını Abana Şehir Stad’nda Abana Gençlerbiriği ile mücadele edene Seydiler spor sahadan 2-1 galibiyet ile ayrılan taraf oldu.

Lig’in bir diğer karşılaşması İhsangazi- Küre Belediye Bakırspor arasında oynanması beklenirken; Küre Belediye Bakırspor Yöneticilerinin Tertip Komitesi Başkanlığına verdiği dilekçe ile ligden çekildiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Yönetici Sadık Özçelik’in verdiği dilekçede şu ifadelere yer verildi:

‘’ Halen devam etmekte olan, Kastamonu ili 2.Amatör futbol müsabakalarında ilçemizi temsil eden Küre Belediye Bakırspor takımının bazı imkansızlıklardan dolayı bu sezona ait kalan futbol müsabakalarına çıkamayacağını beyan eder gereğinin yapılmasını arz ederim ‘’ ifadelerine yer verildi.

İhsangazi ile küre Belediye Bakırspor karşılaşması hükmen 3-0 kazanması itibarıyle ilk yarını son haftasında oynanan maç sonuçları ve puan tablosu şu şekilde oluştu :

İHSANGAZİSPOR-KÜRE BELEDİYE BAKIRSPOR (HÜKMEN) 3-0

ABANA GENÇLER BİRLİĞİ- SEYDİLERSPOR 1-2

TAKIMLAR O G B M A Y P

1.SEYDİLERSPOR 4 4 0 0 17 4 12

2.İHSANGAZİSPOR 4 3 0 1 11 7 9

3.HANÖNÜ BELEDİYESPOR 4 2 0 2 10 12 6

4.ABANA GENÇLER BİRLİĞİ 4 1 0 3 4 5 5

5.KÜRE BELEDİYE BAKIRSPOR (LİG'DEN İHRAÇ) 4 0 0 4 3 17 -3

Haber : Erdal KARAHALİLOĞLU

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: