Seydişehir "12. Boyut"a Geçti

Türkiye'de ilk olan "12 Boyutlu Mobil sinema" açıldı.

Türkiye'de ilk olan "12 Boyutlu Mobil sinema" açıldı.

Açılışa Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, Kesecik Belediye Başkanı Abdullah Ünver ve sivil toplum örgütleri (STK) başkanları katıldı.

Seydişehir'de 1960 yıllarda yazlık ve kapalı olmak üzere beş sinema olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Abdulkadir Çat; " Bugün maalesef yok. Belediye olarak bu konuda da çalışma başlattık. Lojmanlara giderken bulunan lokal binasının yeniden düzenlenerek kültür sarayı projemizde sinema salonuna da yer vereceğiz. İnşallah ilçemizde bu eksikliği gidereceğiz. '12 Boyutlu' bu sinema ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Reklam
Reklam

Bir araç satın aldıklarını ifade eden işletmeci Ahmet Bilgin; "Aldığımız aracın iç dizaynını İzmir'de yaptırarak mobil sinema aracı haline getirdik. '12 boyutlu sinema' Türkiye'de birçok yerde var ama mobil olarak ilk defa biz yapıyoruz" dedi.

Muhabir: Kadriye Kasap

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz