Seydişehir 2023'e hazırlanıyor

Mevlana Kalkınma Ajansı’nın rehberliğinde Seydişehir'in 2023 vizyonu oluşturuluyor. Seydişehir'de 'ilçe stratejik gelişme raporu' hazırlanması için...

Mevlana Kalkınma Ajansı’nın rehberliğinde Seydişehir'in 2023 vizyonu oluşturuluyor. Seydişehir'de 'ilçe stratejik gelişme raporu' hazırlanması için bir komisyon oluşturuldu. Komisyon hükümet konağında ilk toplantısını yaptı.
Mevlana Kalkınma Ajansı(MEVKA) uzmanları Gürcan Ergün ve İsmail Aras, toplantıda, komisyon üyelerine ilçe strateji gelişme raporu hazırlama konusunda bilgi verdi. Daha sonra komisyon üyeleri ilçenin sorunları ve çözüm yolları hakkında bir atölye çalışması yaptı. Komisyon, altı kez toplanacak. Toplantılarda ilçenin sorunları, öne çıkan özellikleri, diğer ilçelerden ayıran belirgin özellikleri, ilçeyi etkileyebilecek kamu yatırımları gibi konular ele alınacak. Toplantıların ardından nihai rapor hazırlanarak 19 Ekim 2012 tarihinde MEVKA'ya sunulacak. Rapor Seydişehir’in 2023 yılına kadar hedeflenen yatırımları ve teşviklerine yön verecek.
Kaymakam Kemal İnan başkanlığında komisyonda Osman Gençoğlu, gıda yüksek mühendisi Orhan İnal, ziraat yüksek mühendisi Hüseyin Bülbül, Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Özel İdare Müdürü Mustafa Bayramcı, meslek yüksekokul müdür yardımcısı Mustafa Acar, Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar ile Seydişehir Belediyesi Koordinatörü İsmail Saylam görev yapıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz