Seydişehir AK Parti Teşkilatı'nda Bayramlaşma

Seydişehir AK Parti İlçe Başkanlığı, Konya Milletvekili Harun Tüfekci'nin katılımıyla bayramlaştı.

Seydişehir AK Parti İlçe Başkanlığı, Konya Milletvekili Harun Tüfekci'nin katılımıyla bayramlaştı.

İlçe Başkanlığı'ndaki bayramlaşma programına ilçe yönetimi, partililer, belde belediye başkanları, köy muhtarları katıldı.

Bayramların insanların en mutlu olduğu günler olduğunu ifade eden İlçe başkanı Kemalettin Atalay, "Partimize olan liderimize olan teveccüh her geçen gün artıyor. Başkanımız kendini liderliği kabul ettirmiş bir Başbakan. Ülkemizi 10 yıl önceyle kıyaslayıp yatırımlara baktığımız da insanların gelişmişlik seviyesine bakınca çok büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anlamlı ve manevi atmosferi olan bir bayramı kutlamanın çok büyük mutluluğunu ifade eden Konya Milletvekili Harun Tüfekci; şunları kaydetti:

"Kurban Bayramı özellikle çok farklı bir bayram. İnsanlar Allah'ın emrini yerine getirmek için özel bir yerden komut almış gibi bir koşturmaca ve mutluluk içerisindeler çok güzel bir duygu. Cenabı Allah, inşallah hepimizin bu duygusunu bitirmesin. Türkiye'yi ilmek ilmek ören yarınlar daha iyi olsun diye bir liderimiz var. Ne mutlu bizlerde bu grubun içerisindeyiz. Hizmetin her bir noktası değerlidir. Sizler olmasaydınız bu davayı bu anlayışı anlatmasaydınız, bugün bir kartopu gibi büyümez adeta erirdik. Ben hepinizin kurban bayramını kutluyor, bayramın hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Muhabir: Kadriye Kasap

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: