Seydişehir Belediyesi Camilerde Bahar Temizliği Yapıyor

Seydişehir Belediyesi, 'Camilerimiz Yüz Akımız' Projesi kapsamında yeni bir hizmeti daha hayata geçirerek, ilçede bulunan...

Seydişehir Belediyesi, 'Camilerimiz Yüz Akımız' Projesi kapsamında yeni bir hizmeti daha hayata geçirerek, ilçede bulunan 46 camide bahar temizliği yapılması için çalışma başlattı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Kutlu Doğum Haftası kapsamında 'Camilerimiz Yüz Akımız Projesi' ile camilere yapılacak hizmetlerin, sadece ihtiyaçların belirlenerek, eksikliklerinin giderilmesi ve onarımlarının yapılması olmadığını ifade etti. Çat, camilerde bahar temizliği olarak genel temizlik hizmetleri vereceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Başkan Çat, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Belediyemizin imkanlarını camilerimizin hizmetine sunma arzusu ile bundan bir süre önce başlattığımız bu projeyi, camilerimizin fiziksel koşullarının iyileştirilmesi, temel ihtiyaçlarının giderilmesi ve onarım çalışmalarımızla sınırlı tutmak istemedik. Kutlu Doğum Haftası münasebeti ve camilerimizde cemaatin daha temiz, nezih, hijyenik ve sağlıklı ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için bahar temizliği hizmeti vermek amacındayız. Dinimizin de emrettiği gibi temizlik imandandır düşüncesinden hareketle hummalı bir çalışma başlatıyoruz. Bu çalışmaya, öncelikle imkanları kısıtlı mahallelerimizdeki camilerimizden başlayarak, ilçemizdeki tüm camilerimizde temizlik seferberliğini gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda, Karakavak Mahallesi'ndeki Aydoğdu, Ulukapı, Samanpazarı ve Korubaşı camilerinin temizliği tamamlanarak, Seyyid Harun Veli Camii ve Türbesi'nin temizliğine geçildi. Belediyemizin temizlik ekipleri tarafından profesyonel temizlik araçları ile camilerimize eksiksiz temizlik hizmeti verilmektedir. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: