Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Çevre Kirliliğine Karşı Çalışma Başlattı

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, inşaatlardan kaynaklanan çevre kirliliğine karşı çalışma başlattı.

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, inşaatlardan kaynaklanan çevre kirliliğine karşı çalışma başlattı.

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürü Yunus Uyar, yaptığı açıklamada, müteahhitlik yapan kişilerden çevre temizliğine dikkat etmelerini istedi.

Hafriyat atıklarının gelişi güzel atılmaması gerektiğini söyleyen Uyar, yapılan uyarılarına rağmen halen çevreyi kirleten ve yeterli güvenlik önlemi almayanlar hakkında gerekli cezayı işlemin uygulanacağını ifade etti.

Müteahhitlerden iyi niyetlerini kötüye kullanmamalarını isteyen Uyar, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"İnşaatlarda kullanılan malzemelerin torbaları, poşetler, inşaat atıkları gibi çevreyi kirleten malzemeler gelişi güzel etrafa atılıyor. Bu da çevre kirliliğine neden oluyor. İnşaatların çevre güvenliği, yaya ve trafik güvenliğiyle ilgili konularda daha dikkatli olmalarını talep ediyoruz. Bu konuda uyarılarımızı dikkate almayan müteahhitlerimiz hakkında icmai yaptırım karar tutanağı düzenliyoruz."

Muhabir: Kadriye Kasap

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: