Seydişehir Belediyesi'nden Yüzme Kursu

Konya'nın Seydişehir ilçesinde 'Yaz Spor Okulu' bünyesinde Seydişehir Belediyesi tarafından yüzme kursu açıldı. Proje kapsamına...

Konya'nın Seydişehir ilçesinde 'Yaz Spor Okulu' bünyesinde Seydişehir Belediyesi tarafından yüzme kursu açıldı. Proje kapsamına 6-13 yaş grubunda kurs verilmesi planlanıyor.

Önceki gün başlayan yüzme kursu 2 Ağustos 2013 tarihinde son bulacak ve kurslar haftada 3 gün verilecek. Kurs programının ise, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri saat 10.00 - 12.00 arasında 6 - 10 yaş grubuna, aynı günler 14.00 - 16.00 saatleri arasında ise 11 - 13 yaş gurubuna yüzme kursu verilmesi planlanıyor. Bunun yanı sıra Perşembe günleri ise 10.00 - 12.00 saatleri arasında ise her iki gruptan talep eden kursiyerler tekrar derslerine katılabilecek.

Reklam
Reklam

HEM ÖĞRENİP HEM DE EĞLENECEKLER

Konu hakkında bir açıklama yapan Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, "2009'da 100 öğrenciyle başladığımız yaz spor okullarımız kapsamında basketbol, futbol karate, voleybol spor okulları, eğitsel drama ve bugün açtığımız yüzme okulu dahil olmak üzere 760 öğrencimizin yaz tatillerini dolu dolu ve verimli geçirmelerine imkan veriyoruz." dedi.

Yaz spor okullarındaki amaçlarının geleceğin teminatı çocukların sağlıklı, spor yapan ve sosyal yönden aktif bireyler olarak yetişmelerini ve aynı zamanda da eğlenceli saatler geçirmelerini sağlamak olduğunu da belirten Başkan Çat, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Velilerimizden gelen talepler doğrultusunda kısa süre önce tüm teknik, hijyenik koşullar sağlanarak ve çevre düzenlemesi yaptıktan sonra halkımızın hizmetine sunduğumuz havuzumuzda bugün 60 öğrencimiz yüzme kursuna başlıyor. Bu yıl köklü bir yenilikle Bölgemizin sağlıklı, hijyenik yüzme havuzu ve sıcak yaz aylarında önemli bir sosyal yaşam merkezi haline getirdiğimiz bu güzel tesisten çocuklarımızın faydalanmasını, kursu tamamlayarak yüzmeyi en iyi şekilde öğrenmelerini arzu ediyoruz. Eğitim çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecek. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, çocuklarımıza başarılar diliyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: