Seydişehir Kaymakamı Okul Ziyaretlerini Tamamladı

Konya’nın Seydişehir İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, ilçeye geldiğinden beri her hafta yaptığı okul ziyaretlerini tamamladı.Kaymakam...

Konya’nın Seydişehir İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, ilçeye geldiğinden beri her hafta yaptığı okul ziyaretlerini tamamladı.

Kaymakam Sonel, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan ve Şube Müdürü Yasin Öşekci ile Seydişehir merkez, kasaba ve köylerinde bulunan 2 anaokulu, 35 ilkokulu, 21 ortaokul ve 12 liseyi ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında özellikle sınıflar gezildi, öğretmenler odasında öğretmenler ziyaret edilip onlarla bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca tüm okullarda özellikle son sınıflar tek tek gezilerek sınavlara girecek orta ve lise son sınıf öğrencilerine moral verilmeye çalışılırken, eksikliklerin ve ihtiyaçların yerinde tespit edilip giderilmesi hususunda çalışmalar başlatıldı.

Reklam
Reklam

Seydişehir Milli Eğitim Müdürü Necip Şan nezdinde tüm eğitim camiasını kutlayan ve onlara başarılar dileyen Kaymakam Sonel, ayrıca Seydişehir ailesi olarak daha önce yapılan güzel işlerin daha da artarak devam etmesi için çaba göstereceklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: