Seydişehir Kaymakamlığı’ndan Anlamlı Sünnet Şöleni

Konya’nın Seydişehir İlçe Kaymakamlığı, hayırseverlerin de desteğiyle yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklar için sünnet...

Konya’nın Seydişehir İlçe Kaymakamlığı, hayırseverlerin de desteğiyle yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklar için sünnet şöleni düzenledi.

Yaz tatilinin başlamasıyla, daha önceden tespiti yapılan 52 yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğun Seydişehir Devlet Hastanesi’nde uzman doktorlar tarafından sünnetleri yapıldı ve Nevzat Bey Düğün Salonu’nda Kaymakamlık tarafından bir şölen düzenlendi. Şölene, Kaymakam Tuncay Sonel ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çat’ın yanı sıra daire amirleri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve sünnet olan çocuklar ile aileleri katıldı. Programda konuşan Kaymakam Tuncay Sonel şölenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Başta bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen sayın Valimize, Milletvekilimize, Belediye Başkanımıza, sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza, hayırseverlerimize ve çocuklarımızın sünnetini hastanede hijyenik ortamda gerçekleştiren sağlık camiamıza teşekkür ediyorum. Bu gün inşallah çocuklarımızın ileride hatırlayacağı tatlı bir anı olarak kalır. Devletimizin sıcaklığını, şefkatini her zaman onlara göstermeliyiz” dedi.

Reklam
Reklam

Şölende verilen yemeğin ardından Kur’an-ı Kerim okundu ve sünnet olan 52 çocuğa hayırseverlerin de destekleri ile alınan altınlar hediye edildi. Şölenin son bölümünde ise çocuklar ve aileleri oyun havaları ile eğlenirken, protokol mensuplarının da eşlik etmesi ile renkli görüntüler yaşandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz