Seydişehir Musiki Derneği, Kuruluşunun 28. Yılında Konser Verdi

Seydişehir Musiki Derneği, kuruluşunun 28. yılını belediye düğün salonunda düzenlediği Türk halk müziği konseriyle kutladı.

Seydişehir Musiki Derneği, kuruluşunun 28. yılını belediye düğün salonunda düzenlediği Türk halk müziği konseriyle kutladı. Seydişehir Musiki Derneği Başkanı Aysel Can, konser öncesi yaptığı konuşmasında, ‘’Derneğimizin 28. yılı nedeniyle Türk halk müziği sevenlerine müstesna bir gece yaşatmak için büyük fedakarlık yaparak hazırlandık. Umarız müzik tadında hoş bir gece geçirirsiniz’’ dedi. Konuşmanın ardından Şef Sıtkı Özkal yönetimindeki Musiki Derneği müzisyenleri, iki bölümden oluşan konserde yurdun çeşitli yörelerinden oluşan halk müziğini seslendirdi. Program sonunda, solistler, protokol üyeleri ve davetlilerce ayakta alkışlandı. Konsere, Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, sivil toplum örgütlerinin başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: