Seydişehir’de 2 Bin 42 Öğrenciye Giysi Yardımı

Konya’nın Seydişehir İlçe Kaymakamlığı tarafından ilçe merkez, köy ve kasabalarındaki okullarda daha önce tespit edilen...

Konya’nın Seydişehir İlçe Kaymakamlığı tarafından ilçe merkez, köy ve kasabalarındaki okullarda daha önce tespit edilen 2 bin 42 öğrenciye verilmesi planlanan giyecekler okul müdürlerine teslim edildi.

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından tespiti yaptırılan 2 bin 42 öğrenci için bir giyim firması tarafından hazırlanan bir öğrencinin ihtiyacını karşılayacak kaban, mont, gömlek, pantolon, ayakkabı ve çoraptan oluşan paketler öğrenicilere ulaştırılmak üzere okul müdürlerine teslim edildi. Öğrencinin isteği ve ihtiyacına göre her öğrenci için özel olarak hazırlanan paketlerin özellikle evlerinde teslim edilmesi için okul müdürlerine talimat verildiği öğrenildi. Seydişehir’de hayırsever desteğinin devam ettiğini ifade eden Kaymakam Tuncay Sonel, “Bir iki ay öncesi Seydişehir de köy ve okul ziyaretlerinde Milli Eğitim Müdürümüz ile konuşurken öğrencilerimizin giysi yardımı gündeme gelmişti. Bu kapsamda LC Waikiki sahibi Vahap Küçük ağabeyimizle görüştük. Allah razı olsun kendisi bize yardımcı oldu. Seydişehir, merkez, köy ve kasabalarında tespit edilen 2 bin 42 öğrenciye giysi yardımı yapacağız sözünü almıştık. Tabi bunların içerisinde ayakkabı, kaban, mont, gömlek, çorap yada çocuğun ne isteği varsa sizlerden gelen listede neler yazıyorsa her çocuğun adına özel hazırlandı. Koliler geldi. Benim sizden ricam kolileri size teslim edeceğiz, çocuklara okulda değil de evlerinde ulaştırmanız daha isabetli olacak. Sizlerin ve Seydişehirli öğrencilerimizin adına Vahap Küçük ağabeyimize şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisinden ve tüm çalışanlarından Allah razı olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Giysi kolilerinin dağıtım programına Kaymakamın yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Necip Şan ve Şube Müdürü Yasin Öşekci de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: