Seydişehir'de "aile Eğitim" Kursları Açılıyor

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılacak aile eğitim kursları açılacağı bildirildi.

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılacak aile eğitim kursları açılacağı bildirildi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Yıldız, yaptığı açıklamada, 0-18 yaş arası olarak tanımlanan çocukluk döneminin tüm yaşamı belirleyen temel oluşumların gerçekleştiği bir dönem olduğunu belirtti.

Çocuğun öneminin ve ihtiyaçlarının fark edildiği bu dönemde ailelerin eğitiminin çok önemli olduğunu ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:

"Bu nedenle açılacak kursumuzda amacımız aile içi ilişki ve iletişim kalitesini geliştirerek toplumun temel yapı taşı olan aile bağlarını, milli, manevi, ahlaki ve kültürel değerlerle güçlendirilmesinin sağlanması önceliğimizdir. Tüm yaş aralıklarındaki gelişim özelliklerini ve gelişim alanlarının desteklemek için yapılaması gerekli etkinliklerin tanıtılması. Aile içi ilişkilerin nitelik yönünden geliştirerek çocukların, kişisel, sosyal, duygusal ve akademik yönden desteklenmesini hedefliyoruz."

Reklam
Reklam

Açılması planlan ve toplam 70 saat sürecek kursa katılmak isteyen anne ve babaların Seydişehir Halk Eğitimi Merkezine şahsen başvurmalarının yeterli olacağı bildirildi.

Muhabir : Kadriye Kasap

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: