Seydişehir'de Balıkçılar Balık Satışından Memnun Değil

Seydişehir'de balıkçılar, ramazan ayında iftar sofralarında kırmızı etin ve tavuk etinin balığa olan ilgiyi düşürdüğünden dert yanıyor.

Seydişehir'de balıkçılar, ramazan ayında iftar sofralarında kırmızı etin ve tavuk etinin balığa olan ilgiyi düşürdüğünden dert yanıyor. İlçede 45 yıldır balıkçılık yapan Bahaddin Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayının gelmesiyle iftar sofralarında balığın tercih edilmediğini söyledi. Yıldırım, “Ramazan ayının gelmesiyle kırmızı et ve tavuk eti satışları önemli ölçüde artarken, bizler umduğumuzu bulamadık. Fiyatlarımızın uygun olmasına rağmen vatandaşlarımız balığa ilgi göstermedi" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: