Seydişehir'de doktorlar iş bıraktı

Gaziantep'te meydana gelen olayın yankıları sürüyor. Seydişehir'deki olayı protesto eden doktorlar bir süre iş bıraktı.

Gaziantep'te meydana gelen olayın yankıları sürüyor. Seydişehir'deki olayı protesto eden doktorlar bir süre iş bıraktı.

Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Hastanesi'nde görevli Göğüs Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Esin Aslan'ın tedavi ettiği bir hasta yakını tarafından öldürülmesine tepkiler sürüyor.

Seydişehir'de görev yapan doktorlar Devlet Hastanesi bahçesinde toplandı.

Üç gün önce yaşanan olayın tüm sağlık camiasını yasa boğduğunu ifade eden Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Zafer Yüzüak, "Hiçbir hekim tedavi ettiği hastasının zarar görmesini istemez. Tüm sağlık çalışanları zaten zor olan görevlerini üstün çaba ve gayretle yerine getirmektedirler. Bu olay bir eşkıyalıktır. Hak arama yolu asla bu şekilde olmamalıdır. Tüm halkımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Olayı şiddetle kınıyor, bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını temenni ediyoruz. Tüm sağlık çalışanlarını başı sağ olsun. Doktor arkadaşımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabrı cemil niyaz ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: