Seydişehir'de Girişimcilik Eğitimi Başladı

Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir Ticaret Odası işbirliği ile  gerçekleştirilen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" başladı.

Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir Ticaret Odası işbirliği ile gerçekleştirilen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" başladı. Seydişehir Belediyesi'nin Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından kabul gören projede eğitimler, Seydişehir Belediye Salonu'nda başladı. Toplam 10 gün süreceği öğrenilen eğitimlerin, 70 saatin ardından 28 Kasım Perşembe günü sona erecek. Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, projeyle kursiyerlerin kendi iş fırsatlarını oluşturacaklarını söyledi. KOSGEB ve MEVKA tarafından verilen desteklerin son derece önemli olduğuna dikkati çeken Çat, "Bunun fırsata dönüştürülmesi sizlerden geçiyor. Buradaki eğitimi başarıyla tamamalayarak kendi işletmelerinizi kuracağınıza yürekten inanıyoruz. Temennimiz arzu ettiğiniz hedeflerin gerçekleşmesi ve ila nihayet huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmeniz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: