Seydişehir'de Hayırsever Vatandaştan, Tekerlekli Sandalye Bağışı

Hayırsever vatandaş Duygu Gülpınar Altuğ, bir engelliye verilmek üzere Seydişehir Belediyesine tekerlekli sandalye bağışladı.

Hayırsever vatandaş Duygu Gülpınar Altuğ, bir engelliye verilmek üzere Seydişehir Belediyesine tekerlekli sandalye bağışladı. Duygu Gülpınar Altuğ, yaptığı açıklamada, Seydişehir Belediyesinin yaptığı çalışmalarını takdirle karşıladığını belirtti. Altuğ'un bu bağışının oldukça anlamlı olduğunu ifade eden Çat, ’’Seydişehirli bir hemşerimiz olarak engelli vatandaşlarımızı düşünerek onların yaşam standartlarını yükseltmek ve kalitelerini artırarak rahat ve sağlıklı bir şekilde yaşamlarını idame ettirebilmelerini için bize bu bağışı yapmanız son derece memnun edici. Ben şahsım adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: