Seydişehir'de Hırsızlık Operasyonu:5 Kişi Tutuklandı

Yaşar COŞKUN/KONYA, Seydişehir İlçesi'nde son dönemlerde ev ve işyerlerinde hırsızlık olaylarının gerçekleşmesi üzerine polis, özel bir ekip kurup çalışma başlattı.

Yaşar COŞKUN/KONYA, Seydişehir İlçesi'nde son dönemlerde ev ve işyerlerinde hırsızlık olaylarının gerçekleşmesi üzerine polis, özel bir ekip kurup çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucu bir marketten, bıçak zoruyla kasiyerden 20 lira çalan, ardından başka bir marketten gece yarası kasadaki bin 200 lira para ve 20 karton sigara çalan 20 yaşındaki Kenan Tevfik D. ve 22 Barış D., Hacı Seyitali Mahallesi'nde bir marketten hırsızlık yaparken suç üstü yakalandı. 2 kişi dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Polis, ilçede 3 evden televizyon ve bilgisayar çalan Azerbaycan uyruklu 22 yaşındaki Rahid A., 27 yaşındaki Yunus Emre K., 30 yaşındaki Songün T. ile 54 yaşındaki Fikret K.'yi, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde yakaladı. Şüphelilerin Manavgat'ta da 5 evden televizyon ve bilgisayar çaldığı saptandı. Adreslerinde yapılan aramada çaldıkları 2 adet televizyon ele geçirilirken, çalınan diğer televizyon ve bilgisayarları sattıkları belirlendi.
Şüphelilerden Rahid A., Yunus Emre K. ve Fikret K. dün çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, Songün T. de adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: