Seydişehir'de Öğretmenler Günü Kutlaması

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Seydişehir'de bir dizi etkinlik düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Seydişehir'de bir dizi etkinlik düzenlendi.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan etkinlikler, Belediye Düğün Salonu'ndaki programla devam etti.

Burada, Seydişehir Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin öğrencilerinin hazırlamış olduğu programda Kaymakam Tuncay Sonel'in salona getirttiği sürpriz öğretmenler günü pastası güne damgasını vurdu.

Öğretmenlerin çok değerli insanlar olduğunu ifade eden Kaymakam Tuncay Sonel, "Törene gelmeden önce ilkokul öğretmenimi arayarak halini hatırını sordum günün kutladım. Siz sevgili gençler, öğrenciler; öğretmenleriniz sizler için çok önemlidir. Onlara saygısızlık yapmayın" dedi.

Reklam
Reklam

"İnsan gücünü nitelikli hale getirecekler öğretmenlerdir" diyen Milli Eğitim Müdürü Necip Şan; "Okuduğunu anlayan, anlatabilen kendisini yenileyebilen, kendini geliştirebilen her olumlu ve olumsuz gelişmelerde payının olduğunu bilendir öğretmen. Ülkenin yaşadığı her olumsuzluklarda sadece öğretmen suçlanmamalı, olumlu olan çalışmalarda da öğretmenlerin katkısının olduğunu bilinmesini istiyorum. Bütün öğretmenlerin günü kutluyorum" dedi.

Daha sonra Seydişehir'de okullar arasında açılan şiir ve kompozisyon dallarında ödül alan öğrencilere ilçe protokolü tarafından ödülleri verildi.

2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı'nda emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri'nin verilmesinden sonra, okul öğrencileri tarafından hazırlanan şiir ve müzik dinletisi izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Program, aday öğretmenlerin ant içme töreni ve Öğretmen Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Muhabir: Kadriye Kasap

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: