Seydişehirli Öğrenciler Almanya'da

Seydişehir Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri, "İşletme Yönetiminde Muhasebenin Önemi" konulu AB projesini uygulamak üzere, Almanya'ya gitti.

Seydişehir Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri, "İşletme Yönetiminde Muhasebenin Önemi" konulu AB projesini uygulamak üzere, Almanya'ya gitti. Almanya'nın Augsburg şehrinde 11-31 Mayıs tarihlerinde uygulanacak projeye 19 öğrenci ve 5 öğretmen katıldı. Proje sorumlusu Tahir Kibar, gazetecilere yaptığı açıklamada, proje masraflarının AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi tarafından karşılanacağını söyledi. Proje ekibinin Almanca ve muhasebe eğitimi alıp, firmaları ziyaret edeceğini belirten Kibar, öğrencilerin bu sayede Avrupa eğitimi ve kültürü hakkında bilgi sahibi olacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: