Seyfi Demirsoy Kreşi Öğrencileri Anneler Günü'nü Kutladı

Altındağ Belediyesi'ne bağlı Seyfi Demirsoy kreşine devam eden minikler, renkli bir Anneler Günü etkinliği gerçekleştirdi.

Altındağ Belediyesi'ne bağlı Seyfi Demirsoy kreşine devam eden minikler, renkli bir Anneler Günü etkinliği gerçekleştirdi.

Kreşin 3, 4 ve 5 yaş grubu öğrencileri hazırladıkları gösteriyle Anneler Günü'nü kutladı. Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda en güzel kıyafetleriyle annelerinin karşısına çıkan Seyfi Demirsoy Kreşi minikleri, anneleri için ezberledikleri sözleri ve şiirleri okudu. Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Keleş, Belediye Meclis Üyesi Gülay Özyurt, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cengiz Keskin ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahu Özyakup'un da katıldığı program, çocukların cıvıltısı ve annelerin neşesi ile doldu taştı. Minikler annelerine çiçekler sunarak onları hem duygulandırdı hem de mutlu etti. Türk Halk Müziği'nin beğenilen ismi, Altındağ Belediyesi Türk Halk Müziği koro şefi İlkim Eylül İlk de sevilen şarkılarını seslendirerek anneler ve çocuklarına eğlenceli bir gün yaşattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz