Şeyh Yunus Emre Anıldı

18. Ünye Uluslar Arası Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında her yıl Şeyh Yunus’ta düzenlenen...

18. Ünye Uluslar Arası Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında her yıl Şeyh Yunus’ta düzenlenen Yunus Emre anma etkinlikleri bu yıl da gerçekleştirildi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Yunus Emre Derneği Başkanı Yaşar Argan, daire amirleri ve vatandaşların katıldığı programda mevlit ve Kuran’ı Kerim tilaveti yapıldı. Programda açılış konuşması yapan Ünye belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Şeyh Yunus türbesinin bulunduğu alanda düzenleme çalışmaları yapacaklarını ifade etti. Arpacıoğlu, “Ünye’mizde Şeyh Yunus’un mezarının olması bizler için bir onur kaynağı. Biz Şeyh Yunusumuzdan aldığımız feyizle onun görüşlerini onun duygularını yaşamak adına mücadelemiz hep devam edecek. Şeyh Yunus derneğimizin de buraların güzelleştirilmesi ve bu sahada çalışmalar yapılması konusunda gösterdiği gayrete de ben ayrıca teşekkür ediyorum. Bizde Şeyh Yunus gönüllüleriyle beraber başlattığımız bu çalışmayı da en kısa zamanda bitirmeyi hedefliyoruz. Bu yürüyüş yoluna araç girmeyecek ve burada yapacağımız peyzaj çalışmaları ve yürüyüş düzenlemesiyle burayı da aynı zamanda güzelleştireceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: