Seyhan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

Seyhan Belediyesi'nin başlattığı bölgenin ilk, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Seyhan Belediyesi'nin başlattığı bölgenin ilk, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Seyhan Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Seyhan Belediyesi Başkanı Azim Öztürk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ının kentsel dönüşümün gerekliliği yönündeki açıklamalarını emir kabul ettiklerini belirterek, "Halkımızın sosyal donatıları bulunan, ferah, planlı ve elbette depreme dayanıklı konutlarda yaşaması için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Üç yıl süren fizibilite çalışmalarının ve teknik hazırlıkların ardından 3 Ekim'de temeli atılan Seyhan Kıyıkent Evleri inşaatının da bu kapsamda devam ettiğini hatırlatan Öztürk, "Şantiyemizde iki günde ortalama 21 dairenin kaba inşaatı tamamlanıyor. Ardından kaba inşaatı tamamlanan dairelerde teknik ve sıhhi tesisat çalışması yapılıyor. Bu çalışmalar kapsamında şantiye alanımızda günde ortalama 500 işçi görev yapıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Erikan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz