Seyhan'da 6 Ayda 2 Bin 282 İş Yeri Denetlendi

Seyhan Belediyesi zabıta ekiplerinin gıda üreten iş yerleri ve eğlence mekanlarıyla ilgili denetimlerini sürdürdüğü bildirildi.Zabıta...

Seyhan Belediyesi zabıta ekiplerinin gıda üreten iş yerleri ve eğlence mekanlarıyla ilgili denetimlerini sürdürdüğü bildirildi.

Zabıta ekipleri 1 Ocak ile 30 Haziran 2012 tarihleri arasındaki 6 ayda toplam 2 bin 282 iş yerini denetledi. Halk sağlığını doğrudan ilgilendiren gıda üreten iş yerleri ile gürültü ve çevre kirliliği yönünden eğlence mekanlarının ağırlıklı olduğu bu iş yerlerinden 108’ine çeşitli oranlarda para cezaları kesildi.

Zabıta ekiplerinin 2012 yılının ilk 6 ayındaki denetimleri esnasında önceden açma ruhsatı almadığı tespit edilen 406 iş yerinin de ruhsat alması sağlandı.

Reklam
Reklam

Ayrıca, Adana Valiliği başta olmak üzere emniyet müdürlüğü ve Seyhan Kaymakamlığı ile koordineli olarak gerçekleştirilen denetimlerde mevzuata aykırı hareket eden iş yerlerine de 278 bin 208 lira ceza kesildiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: