Seyhan'dan Sivaslılara Veda Mesajı

Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle merkeze alınan Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, veda mesajı yayımladı.

Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle merkeze alınan Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, veda mesajı yayımladı.

Seyhan mesajında, Sivas'ta 3 yıl görev yaptığını ve bundan onur, mutluluk duyduğunu belirtti. Görevini, daima adil, merhametli ve mazlumdan yana yürütmeye çalıştığını kaydeden Seyhan, "Tüm personelimle adaletin tecellisi için özveriyle görev ifa ederken, herkese sevgi ve saygıyla yaklaştım. Sivas'ın huzurlu bir kent olması için çabaladım. Bu güzel şehirdeki başarılı günler teşkilatımın ve Sivaslılar'ındır" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Seyhan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sivas'ta yaşadığımız süre, aile yaşantımızın en mutlu ve anlamlı dönemi olmuştur. Bu süre zarfında sayın Valilerimiz başta olmak üzere adli, askeri ve kamu kurum birim amirleriyle, halkın gözü kulağı, yerel, ulusal ve görsel basınıyla uyum içinde görev ifa etmenin ve birlikte olmanın mutluluk ve heyecanını yaşadım. Bundan böyle gönlümüz daima sizinle birlikte olacaktır. Her yerde bir dostunuz, gönül hemşehriniz olacağım."

Tüm Sivaslılara esenlik ve mutluluk dileyen Seyhan, son günlerde şehit olan polis ve askerlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

Muhabir: Merve Topuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: