Seyhan’ın iftarı muhtarlar ve milletvekillerini buluşturdu

Adana'da mahalle muhtarları, milletvekilleri ve belediye bürokratları Seyhan Belediyesinin iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar...

Adana'da mahalle muhtarları, milletvekilleri ve belediye bürokratları Seyhan Belediyesinin iftar yemeğinde bir araya geldi.
İftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Azim Öztürk, temel belediyecilik hizmetlerinin ilk günkü gibi 7 gün 24 saat kesintisiz sürdüğünü belirterek, “35–40 derece sıcaklıkta asfalt dökümü yapan ekiplerimizin özverili çalışmalarını buradan bir kez daha hatırlatmak ve kendilerine teşekkürlerimi sunmak istiyorum” diye konuştu.
Sıcak bir atmosferde geçen iftar yemeğinde konuklarını kapıda karşılayan ve oturdukları masalarda onlarla sohbet eden Öztürk, “Muhtarlarımızın nasıl bir özveriyle çalıştıklarını biliyoruz. Hükümetimizin de muhtarlarımızın özlük haklarıyla ilgili yapacağı iyileştirmelerin müjdelerini de gecemize katılan milletvekillerimiz verecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz